Hvorfor bør du leie gjennom en utleiemegler?

Det finnes mange ledige boliger i Oslo – hvilken skal man velge, og hvor begynner man? Det kan være uproblematisk å leie en bolig direkte fra eier. Likevel opplever mange problemer som oppstår relatert til kommunikasjon, tilgjengelighet og varierende grad av seriøsitet.

Med mange års erfaring fra bransjen, og solid kompetanse innen våre fagfelt, er M3 Utleie en praktisk partner og en stor støttespiller å ha med seg, både før og gjennom hele leieforholdet. Vi gjør alt vi kan for at du skal finne en ledig bolig i Oslo ut ifra dine kriterier, og som din personlige kontaktperson sørger utleiemegleren for at leieforholdet blir en positiv opplevelse – for alle parter involvert.

Langtidsleie

M3 Utleie forvalter i dag ca. 500 boliger i Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Hordaland. Ser du etter et nytt hjem i hovedstaden har vi nå mange ledige boliger i Oslo og vi hjelper deg å finne en bolig som passer akkurat deg og ditt behov.

Vi har mange flotte og ledige boliger i Oslo. Ta kontakt, så kan vi sammen finne ditt flotte, nye hjem!

Korttidsleie

Vi har mange ledige boliger i Oslo tilpasset korttidsleie. Disse boligene er møblerte og innredede – alt du behøver er å pakke en koffert og flytte rett inn! Da du skal oppholde deg i boligen kun for en kortere periode, er det en stor fordel å slippe den store flyttejobben! Her kan du isteden nyte ditt eget private hjem, fullt møblert, og tiden din i Oslo!

Vi har mange ledige boliger i Oslo på forskjellige kanter av byen. Ser du etter en ledig bolig i Oslo kun for en begrenset periode, er det ofte ønskelig at den er sentral og tilknyttet bykjernen. Vår samarbeidspartner Wright Apartments tilbyr eksklusive og moderne leiligheter i byens nye perle – Bjørvika!

La M3 Utleie hjelpe deg å finne din drømmebolig! 
 

Morten Granhaug

Morten Granhaug

Marked

Oslo m: 98 21 99 85 e: morten@m3utleie.no

Daniel Granhaug

Daniel Granhaug

Økonomi

Oslo m: 92 20 02 70 e: daniel@m3utleie.no

Thomas Mikalsen

Thomas Mikalsen

Driftstekniker

Oslo m: 97 70 12 51 e: ...

Kim Evebø

Kim Evebø

Marked

Hordaland m: 93 23 90 18 e: kim@m3utleie.no

Paal Knudstad-Lopez

Paal Knudstad-Lopez

Marked

Hordaland m: 45 20 50 40 e: paal@m3utleie.no

Finn Olsen

Finn Olsen

Marked

Østfold m: 45 22 87 78 e: finn@m3utleie.no