Langtidsleie Bolig Akershus

Langtidsleie Bolig Akershus

Ser du etter bolig i Akershus for langtidsleie? Da kan vi i m3 Utleie hjelpe deg med å finne din drømmebolig i Akershus!  Vi kan bistå med alle praktiske oppgaver, og er en trygg partner for deg gjennom hele leieforholdet.

Langtidsleie i Akershus gjennom m3 Utleie

  • All kommunikasjonen går via én profesjonell kontaktperson
  • Vi er tilgjengelige, og møter alle dine henvendelser med glede
  • Vi jobber målrettet for begge parter i leieforholdet
  • Lang erfaring fra bransjen

Områder i Akershus for langtidsleie av bolig

Akershus fylke strekker seg rundt Oslo, og er et perfekt område for småbarnsfamilier og andre som ønsker nærhet til byen, men samtid en bolig i roligere omgivelser. Akershus er delt i tre regioner; Romeriket, Follo og Vestomerådet. Fordel på de regionene er det 22 kommuner, og fem byer. Lillestrøm, Sandvika, Ski, Drøbak og Jessheim. I alle de fem byene, og områdene rundt, kan du finne flotte boliger for langtidsutleie gjennom M3 Utleie.

Vårt mål er å være en trygg partner for deg!

Ta kontakt med oss i dag!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge