Om oss

m3 Utleie - Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo/Akershus, Buskerud/Vestfold og Hordaland. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 500 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst.

Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter. Vi tilbyr kostnadseffektiv utleie og forvalting som følge av våre dyktige medarbeidere samt at vi tilbyr et produktspekter som omfatter hele verdikjeden. For våre kunder utgjør m3 Utleie et kompetansesenter innen våre fagfelt.

Vi skal være en foretrukket leverandør innen utleie og boligforvaltning i Oslo/Akershus, Buskerud/Vestfold og Hordaland!

Vi arbeider målrettet for å skape et samarbeid med våre kunder basert på kompetanse, dialog og åpenhet, hvor nøkkelordene er verdiskapning, service og kvalitet. Vårt brede kontaktnett er et viktig bidrag i det å kunne tilby gode løsninger til våre kunder. Vi samarbeider med sertifiserte håndverkere som kan håndtere alle forhold vedrørende din utleieleilighet.

Velkommen til oss i m3 Utleie!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge