Leie enebolig Akershus

Leie enebolig Akershus

Ønsker du å leie enebolig i Akershus, hjelper vi deg med å finne en bolig som oppfyller dine ønsker, både med hensyn til type, pris og beliggenhet.

Drømmen om enebolig i Akershus

Mangler du startkapital til din drømmebolig i Akershus, da kan løsningen være å leie enebolig for en kortere eller lengre periode. m3 Utleie forvalter nå rundt 500 boliger, inkludert flere flotte eneboliger til leie i Akershus.

Fordeler med å leie enebolig i Akershus via oss:

  • Du har en profesjonell kontaktperson gjennom hele leieforholdet
  • Alle dine henvendelser blir tatt hånd om og besvart på en profesjonell måte
  • Oppdragsansvarlig påser at dokumenter er innenfor rammeverket av loven.
  • Mange gode referanser – og lang erfaring fra bransjen.

 

Depositum – vi kan hjelpe deg!

M3 Utleie sørger for at sikkerhetsstillelsen er tilfredsstillende ved leie av enebolig i Akershus og påser at denne er i samsvar med husleieloven.

Mangler innskudd til depositum – vi kan hjelpe deg! Vi i M3 Utleie kan tilby våre leietakere en garantiordning, som et alternativ til tradisjonelt depositum. Med M3 Garanti lar vi deg realisere din drøm om å leie enebolig i Akershus.

Garantiordningen sine fordeler:

  • Frigjøring av kapital for leietaker
  • Enklere for både utleier og leietaker
  • Samme regler ved uenighet som ved depositum

M3 Utleie – en trygghet for deg!

Leier du enebolig i Akershus gjennom M3, har du en trygghet for at det hele går ordentlig og ryddig for seg, og våre dyktige medarbeidere besvarer dine henvendelser på en profesjonell måte. Leier du enebolig i Akershus via oss, jobber M3 Utleie målrettet og effektivt for å ivareta interessene til begge parter i leieforholdet.

La oss hjelpe deg å finne din enebolig i Akershus. Kontakt oss i dag!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge