Korttidsleie leilighet Oslo

Korttidsleie leilighet Oslo

Vi har flere ledige leiligheter i Oslo til korttidsleie i forskjellige områder i byen. Ta kontakt med oss i dag, og vi kan hjelpe deg med å finne en leilighet i det området du ønsker. Ønsker du en leilighet i bykjernen, eller Bjørvika, kan vår samarbeidspartner Wright Apartments ha den riktige leiligheten til deg. De har en rekke moderne og eksklusive leiligheter med flott utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Korttidsleie gjennom M3 Utleie

Skal du oppholde deg i Oslo over en kortere periode, men trenger leilighet? Da er korttidsleie gjennom M3 Utleie perfekt for deg! Enten du skal være i Oslo på ferie eller i forbindelse med arbeid kan vi i M3 Utleie hjelpe deg å finne den beste leiligheten for deg. Våre leiligheter i Oslo til korttidsleie er ferdig innredet og du kan flytte inn på dagen. Ingen behov for flyttebil, men i stedet flytte rett inn i ditt private hjem, fult møblert og nyte tiden du skal tilbringe i Oslo.

Fine leiligheter til korttidsleie i Oslo

M3 Utleie leier ut og administrerer rundt 500 boliger, blant annet flere leiligheter til korttidsleie i Oslo. Ønsker du å leie en leilighet i Oslo over en kortere periode, kan vi hjelpe deg med å finne en leilighet som oppfyller dine behov, både med hensyn til pris og beliggenhet, og perioden du skal oppholde deg i Oslo.

Fordeler med å leie leilighet i Oslo gjennom M3 Utleie.

  • Du har en profesjonell kontaktperson gjennom hele leieforholdet
  •  Alle henvendelser blir besvart av en profesjonell kontaktperson
  •  Ansvarlig for oppdraget holder orden på alle dokumenter, og at de samsvarer med lovverket.
  •  Lang erfaring fra bransjen
  • Mange gode referanser

La M3 Utleie finne den perfekte leiligheten til deg!

Ta kontakt i dag!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge