Leie billig leilighet i Oslo

Leie billig leilighet i Oslo

M3 Utleie sørger for at sikkerhetsstillelse ved leie av leilighet i Oslo er tilfredsstillende, og påser at den er i samsvar med husleieloven.

Billige og fine leiligheter til leie i Oslo

M3 Utleie forvalter og leier ut ca. 500 boliger, blant annet flere leiligheter. Ønsker du å leie en billig leilighet i Oslo, kan vi hjelpe deg med å finne en bolig som oppfyller dine behov, både med hensyn til pris og beliggenhet, og andre ønsker.

Fordeler med å leie leilighet i Oslo gjennom M3 Utleie.

  • Du har en profesjonell kontaktperson gjennom hele leieforholdet
  •  Alle henvendelser blir tatt hånd om/besvart av en kompetent og erfaren kontaktperson
  •   Oppdragsansvarlig påser at kontrakter og dokumenter er i samsvar med aktuelle lovverk
  •  Lang erfaring – mange gode referanser!

Ønsker du å leie billig leilighet i Oslo, men mangler innskudd til depositum? Dette behøver ikke være et problem. M3 tilbyr våre leietakere en garantiordning som et alternativ til tradisjonelt depositum. M3 Garanti har flere fordeler for leie av billig leilighet i Oslo, blant annet:

  • Frigjøring av kapital for leietaker
  • Eklere for både utleier og leietaker
  • Samme regler ved uenighet som ved depositum

M3 Utleie – vi er med deg hele veien!

Ved leie av leilighet gjennom M3 Utleie, har du en trygghet for at avtalen utføres på en profesjonell måte. All kommunikasjon går via oss, slik at du ikke trenger å forholde deg til eier direkte. Vi i M3 Utleie har lang erfaring fra av utleie av leiligheter i Oslo, og flinke medarbeidere som imøtekommer dine henvendelser på en profesjonell måte. Ser du etter billig leilighet i Oslo, kan vi hjelpe deg med å finne en leilighet som passer for din lommebok!

Vårt formål er å være en god ressurs for både eier og leier, som et kompetansesenter innen våre fagfelt. Kontakt oss i dag!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge