Utleie leilighet Gamle Oslo

Utleie leilighet Gamle Oslo

Planlegger du utleie av leilighet i Gamle Oslo? Faglig kompetente og dedikerte medarbeidere i M3 Utleie i Oslo har bred erfaring og lokalkunnskap.

Fordeler for eier – kostnadseffektiv utleie av leilighet i Gamle Oslo

  • M3 Utleie sikrer dine investeringer på eiendomsmarkedet ved utleie din leilighet.
  • Vi forvalter nå om lag 500 boliger, og flere i Gamle Oslo

Det er flere ting å forholde seg til ved utleie av leilighet. Markedsprisen for leie skal riktig fastsettes, leiligheten skal klargjøres og fotograferes, annonser skal på markedet via ulike kanaler, og visninger skal gjennomføres. Dette er bare noe av det som må gjøres for å klargjøre til utleie av leilighet. Deretter blir det intervju med aktuelle leietakere, og du må velge en leietaker til din utleie leilighet. Dette er ikke alltid en lett avgjørelse, og valget kan ha stor betydning for leieforholdet.

M3 Utleie kan hjelpe deg!

Vi kan fotografere leiligheten, utarbeide utleieprospekt og opprette annonse til online-kanaler. Vi kan gjennomføre visning av leiligheten, og kan foretar en grundig kreditt- og referansevurdering av utleieboligens interessenter.

Oppdragsansvarlig fremlegger så en anbefaling av leietaker, og deretter vil du, som eier, ta den endelige avgjørelsen basert på vår anbefaling. Når leietaker er funnet vil vi kunne skrive en kontrakt, tilpasset leilighetens bruk og utleiers tidsperspektiv.

Fordeler for leietaker – en profesjonell kontaktperson gjennom hele leieforholdet

Vi i M3 Utleie jobber målrettet for å ivareta interessene til begge parter i et leieforhold. Ved leie av leilighet i Gamle Oslo gjennom M3 Utleie, har du en trygghet for at avtalen utføres på en profesjonell måte. All kommunikasjon går via oss, slik at du ikke trenger å forholde deg til eier direkte. Vi i M3 Utleie har lang erfaring fra av utleie av leiligheter i Gamle Oslo, og flinke medarbeidere som imøtekommer dine henvendelser på en profesjonell måte. Ser du etter leilighet i Gamle Oslo, kan vi hjelpe deg med å finne en leilighet som passer for din lommebok!

Vårt formål er å være en god ressurs for både eier og leier, som et kompetansesenter innen våre fagfelt.

Kontakt oss i dag!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge