Utleie leilighet Oslo sentrum

Utleie leilighet Oslo sentrum

Planlegger du utleie av leilighet i Oslo sentrum? Faglig sterke og engasjerte medarbeidere i M3 Utleie i Oslo har lang erfaring og mye kunnskap om lokalsamfunnet.

Hva er fordelene med utleiemegler for eier av leiligheter?

  • M3 Utleie sikrer dine investeringer på eiendomsmarkedet ved utleie av leilighet i Oslo sentrum.
  • Vi forvalter nå om lag 500 boliger, og har fortsatt plass til mer!

Det er flere ting å forholde seg til ved utleie av leilighet. Markedsprisen for leie skal riktig fastsettes, leiligheten skal styles og gjøres klar for fotografering, lage annonser til ulike kanaler online, og avholde visninger. Dette er bare noen av forberedelser som må gjøres i forbindelse med utleie av leilighet. Etter at søknader er gjennomgått og aktuelle leietaker er intervjuet, og du, som eier av leiligheten, velge en leietaker til din utleie leilighet i Oslo sentrum.

Hvordan vi kan hjelp deg!

Vi kan ta bilder av leiligheten, utarbeide et utleieprospekt, opprette annonse, avholde visninger, og vi kan også foretar en grundig kreditt- og referansevurdering av mulige leietakere.

Den ansvarlige for oppdraget fremlegger en anbefaling av leietakere, og deretter kan du, som eier av leiligheten, ta avgjørelsen basert på vår anbefaling til deg. Deretter vil vi kunne skrive en kontrakt, som er best tilpasset leilighetens bruk og hvilket tidsrom som passer for deg og leietaker.

Hva er fordelene med utleiemegler for leietaker?

I M3 Utleie er vi opptatt av å ivareta interessene til alle parter i et leieforhold. Ved å leie leilighet av M3 Utleie i Oslo sentrum, har du en sikkerhet for at avtalen utføres på en ryddig måte. All kommunikasjon med eier av leiligheten går gjennom oss, slik at du, som leietaker, ikke trenger å forholde deg til eieren direkte. Vi i M3 Utleie har bred og solid erfaring fra av utleie av leiligheter i Oslo sentrum, og kompetente medarbeidere som på ryddig og engasjert vis tar i mot dine henvendelser.

Vårt formål er å være en god hjelp for både eier og leietaker, med god faglig kompetanse!

Ta kontakt med oss i dag!

Boligforvaltning og utleie

Vi tilbyr profesjonell og effektiv boligforvaltning i Oslo og Viken. Vi har lokal markedskunnskap gjennom dedikerte medarbeidere. Våre tjenester omfatter utleie, fakturering og innkreving av husleie, boligservice til boligeierne og leietakere. Vi forvalter i dag ca 800 boliger og har en stabil kunde- og porteføljevekst. Våre kunder er eiere av boliger som utgjør både privatpersoner og bedrifter. Våre leietakere er privatpersoner og bedrifter.

Bestill gratis og uforpliktende befaring i dag!

Vi gir deg trygghet

Vi i m3 vet hvor viktig det er å skape trygge rammer rundt leieforhold og bolig. Det er store verdier som forvaltes og alle parter skal kjenne trygghet, både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Vi har satt opp en liten “sjekkliste” for å gi et innblikk i vår grundige arbeidsprosess.

Les mer
  • m3 Utleie tilbyr profesjonell og effektiv boligutleie og forvaltning
  • Våre medarbeidere har god kjennskap til markedet
  • Du som leietaker og utleier får en seriøs aktør å forholde seg til
Les mer
© Copyright 2017 m3 Utleie AS | Webbyrå: Brandson Norge